Finance

Het WOW-effect van jouw cijfers

De rol van finance gaat in onze optiek veel verder dan het zorgen voor een betrouwbare administratie. Het doorrekenen van toekomstscenario's, het berekenen van rendement op klanten en afdelingen én het bepalen van de bedrijfswaarde: het zijn zo maar een paar voorbeelden. Onze adviseurs weten hoe ze jouw cijfers kunnen laten spreken én hoe jouw financiële afdeling optimaal is ingericht.
Adviesgesprek aanvragen

Scenarioplanning

Financiële 'magic' ontstaat als je cijfers uit het verleden samenvoegt met ideeën voor de toekomst. Denk aan het maken van een business case van een investering of verhuizing, maar ook het doorrekenen van diverse toekomstscenario's. Wat wij in ieder geval voor jou kunnen betekenen:
Rendementsanalyse
Opzetten liquiditeitsprognose
Maken businesscase
Opstellen meerjarenprognose

Informatiebehoefte & rapportages

Jouw bedrijf aansturen met precies de juiste financiële informatie, op het juiste moment en met de goede onderbouwingen van jouw medewerkers. Klinkt dat te mooi voor woorden? Dan is het tijd om eens met ons van gedachten te wisselen. Een greep uit onze diensten:
In kaart brengen informatiebehoefte
Ontwerpen dashboards/BI
Diverse financiële analyses
Ontwerpen financiële functies

Financiering & cash

Als zich ineens een mooie kans of investering voordoet is het goed om te weten of je voldoende geld beschikbaar hebt. Niet alleen voor de korte termijn, ook voor jouw plannen in de toekomst. Wij houden goed zicht op jouw behoefte en kijken naar de mogelijkheden en voorwaarden. Ook buiten de gebaande paden.
Opstellen liquiditeitsprognose
Investerings/financieringsmemorandum
Review bankvoorwaarden

Product

Scenarioplanner

Neem jij in een onzekere tijd besluiten op basis van cijfers en data? Wij helpen jou graag met het vertalen van jouw toekomstplannen naar concrete cijfers en de benodigde financiering. Wij zijn er op het moment van een nieuw idee of een belangrijke beslissing. Een scenario planner 'on demand'!

Insights

Dagelijkse tips, inzichten en actualiteiten.

Hulp nodig?

Wil jij sparren over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen?