Strategie

Een stevige ambitie

Dat je wilt groeien is duidelijk. De richting en ideeën zijn er, maar wat betekenen deze concreet voor producten, afdelingen, mensen en financiering? En hoe maak je jouw doelgroep hiervoor enthousiast?
Wij helpen bij het verduidelijken en vertalen van deze plannen naar jouw organisatie. En we helpen jou bij het behoud van de focus op de strategie.
Adviesgesprek aanvragen

Het bedrijf van de toekomst

Hoe ziet de toekomst van jouw bedrijf eruit? Welke klanten bedien je later en met welke verdienmodellen? En in hoeverre dien je jouw dienstverlening hierop aan te passen? Wij schetsen de toekomst samen met jou en je medewerkers én brengen de aandachtspunten in kaart. Met een meerjarenplan als resultaat.
Markt- en klantanalyse
Interne doorlichting
Meerjarenplanning
Ambitie, missie en kernwaarden

Businessplanning

Het introduceren van nieuwe producten, het aannemen van een nieuwe commercieel manager of het overnemen van een ander bedrijf. Past dit binnen jouw ambitie en wat betekent dit voor financiering, medewerkers of klanten? Wij denken mee over de gevolgen van keuzes, rekenen de effecten door en vertalen deze naar concrete acties.
Businessplanning
Doorrekeningen en scenario’s
Actieplannen per onderdeel

Strategische capaciteit

Krijgen de groei en strategie van jouw bedrijf wel de aandacht dat ze verdienen? Ben jij leidend over jouw agenda of wordt jouw agenda continue ingevuld door omstandigheden of collega’s? Wij zorgen ervoor dat jij als ondernemer of manager echt tijd en aandacht besteedt aan de groei van jouw bedrijf.
Strategische agenda
Trainingen & coaching
Monitoring strategie
Versterken management

Businessplanner 'on demand'

Heb jij behoefte aan extra denkkracht aan tafel? Iemand die meedenkt met de directie of het management? Iemand die ervaring van andere bedrijven inbrengt en/of plannen doorrekent? Wij zijn jouw businessplanner voor ieder moment! Wij schuiven graag aan bij die belangrijke vergadering óf komen op aanvraag te hulp bij die uitdagende ondernemersstap. Zo profiteer jij op de cruciale momenten van de extra expertise die jou verder helpt.

Insights

Lees hier onze interessante tips en inzichten

Hulp nodig?

Wil jij sparren over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen?