Ondernemer

Relaxed ondernemen

Ondernemen kan uitdagend zijn. Je balanceert tussen strategie en de dagelijkse praktijk, maar ook tussen de verschillende belangen van medewerkers en klanten. Wij ondersteunen graag bij de verschillende uitdagingen: het opstellen van jouw ondernemersdoelen, het begeleiden van verkoop of opvolging én het indelen van jouw agenda. Of gewoon als hulplijn, als je even wilt overleggen!
Adviesgesprek aanvragen

Ondernemersdoelen

De strategie van jouw bedrijf is duidelijk, maar wat is jouw doel als ondernemer? Wat is jouw ideale vorm van ondernemen? Hoe lang wil je dat blijven doen en hoe houd je jezelf scherp? Wij helpen jou graag bij het formuleren en vasthouden van jouw ondernemersdoel.
Ambitie, missie en kernwaarden
Ondernemersplanning
Sparring & coaching

Strategische agenda

Ben jij als ondernemer of directeur teveel tijd kwijt aan operationele zaken? Dan is het raadzaam om jouw strategische agenda op te zetten. Wij helpen met het creëren van tijd voor groei en strategie, zonder dat de operatie vastloopt.
Strategische agenda
Herindeling verantwoordelijkheden
Strategisch timemanagement

Opvolging & verkoop

Er komt een moment dat je moet nadenken over opvolging. Is er familie, een medewerker of overweeg je verkoop aan een externe partij? Wij kunnen jou begeleiden bij diverse stappen in dit proces.
Opvolgingsassessment
Verkoopmemorandum
Waardering
Begeleiding opvolgings-/verkoopproces

Product

Ondernemerscoach

Als ondernemer in een MKB of familiebedrijf heb je veel rollen: je bent oprichter, opvolger, leidinggevende, klantverantwoordelijke of ideeëngenerator. Het échte ondernemen vind je leuk, maar hier is soms nog weinig tijd voor over. Herkenbaar? Wij helpen jou om terug te gaan naar de werkzaamheden waar jij energie van krijgt. Dat is niet alleen goed voor jezelf, maar voor het hele bedrijf!

Insights

Lees hier onze tips, adviezen en inspiratie.

Hulp nodig?

Wil jij sparren over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen?