ICT

Versnellen met ICT

Geen element van het bedrijf heeft zo'n impact op groei als ICT. Het biedt enorme kansen door processen slimmer te maken en nieuwe verdienmodellen te genereren. Aan de andere kant brengt het ook enorme risico’s, door diezelfde omgeving plat te leggen bij cyberaanvallen. Onze adviseurs weten veel van de mogelijkheden tot digitalisering van jouw processen én hoe je kwaadwillende buiten de deur houdt.
Adviesgesprek aanvragen

Digitaliseren

Veel van jouw processen zijn geautomatiseerd, maar maak je gebruik van alle functionaliteiten hiervan? Welke handmatige handelingen verdienen het om geautomatiseerd te worden? Wij brengen in kaart waar automatisering zichzelf terugverdient.
Ontwerpen softwarelandschap van de toekomst
Verbeteren applicatiegebruik
Inrichting ICT functie
Begeleiden software keuze

Cybersecurity & privacy

De grootste risico's van een bedrijf komen door de kleinste handelingen van medewerkers. Zo kan een medewerker met een mail een poort openen voor cyberaanvallen. Ook verouderde apparatuur brengt risico's met zich mee. Zorg dat je bijblijft als het gaat om cybersecurity en risico's op datalekken.
Training cyber security
Nulmeting cyber security
Analyse privacyrisico's

Data

Veel processen en systemen leveren data op. Door deze data slim aan elkaar te koppelen kun je veel meten. Hoe je de gemiddelde besteding van jouw klanten verhoogt of waar in je productie of dienstverleningsproces nog ruimte zit voor verbetering. Wij denken graag mee hoe het beter kan.
Nulmeting data aanwezigheid
Analyseren beschikbare data
Ontwerpen data systeem
Trainen medewerkers datagebruik

Product

Basics Cybersecurity

Je hoort en leest regelmatig over hacks en cybercrime. Maar hoe maak je jouw medewerkers bewust van de gevaren?Wij trainen om cybercrime te voorkomen en helpen deze kennis actueel te delen met jouw medewerkers.

Insights

Dagelijkse tips, inzichten en inspiratie.

Hulp nodig?

Wil jij sparren over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen?