Personeel en Management

Talent voor de toekomst

Je weet één ding zeker: jouw medewerkers zijn niet per definitie de medewerkers van de toekomst. Maar wie heb je in de toekomst nodig? En hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers én managers zich naar de toekomst toe ontwikkelen?
Onze adviseurs helpen jou dé organisatie van de toekomst te ontwerpen. Door het talent voor de toekomst inzichtelijk te maken, medewerkers te trainen én jouw HR-afdeling te versterken.
Leg je uitdaging voor

In-, door-, en uitstroom

Of het nu gaat om het aantrekken van de juiste medewerker of het meten en verbeteren van de prestaties van jouw team: wij adviseren je over alle aspecten rondom instroom, doorstroom en uitstroom. We zitten regelmatig bij jou en je medewerkers aan tafel. Bijvoorbeeld voor:
Ontwerp vacature
Voeren functioneringsgesprekken
Advies over beloning
HR adviseur on demand

Opleiding en ontwikkeling

Wij geloven in het overbrengen van kennis en vaardigheden om het MKB klaar te maken voor de toekomst. Wij versterken managers en medewerkers met trainingen, assessments en gespreksvoering. Daarnaast helpen we mee om van jouw bedrijf een lerende organisatie te maken. Een greep uit wat we doen:
Opzet bedrijfsschool
Assessments
Trainingen & coaching
Creëren leercultuur

Medewerkers van de toekomst

De mensen in en om het bedrijf bepalen het succes in de toekomst. Het is daarom belangrijk om te weten hoe jouw organisatie er in de toekomst uit ziet. Welke kennis, eigenschappen en rollen zijn er nodig? Wij ontwerpen de gewenste personele bezetting en competenties voor de toekomst.
Toekomstige organisatiestructuur
Opzet functieprofielen
Opzet HR plan

Ontwikkelingsscan

Breng jouw ontwikkelpotentieel in kaart!

Wil jij weten hoe jij scoort op ontwikkeling van jouw medewerkers? Doe de nulmeting en breng snel in kaart waar verbetering mogelijk is én hoe je de kansen kunt pakken. Met onze ontwikkelingsscan ontvang je jouw op maat gemaakte actieplan en kun je direct aan de slag, samen met je medewerkers. Met de SLIM-subsidie kun je deze zelfs tot 80% laten financieren! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Insights

Tips, inzichten en inspiratie.

Hulp nodig?

Wil jij sparren over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen?